PARADISE®-SERIEN™

Reunion®saltvandsspa

Reunion® er en mellemstor luksus udendørs spa med plads til op til 7 personer. Indretningen i Reunion® byder på 3 store siddepladser med opgraderet massagesystem samt ekstra sæder - herunder bænkesæde, som også fungerer som trappetrin. Undervandslyset kan indstilles i mange forskellige farver og bidrager sammen med vandfaldet til en hyggelig og stemningsfuld oplevelse.
paradise_mood

VÆLG DIT EGET DESIGN

UDENDØRS SPA DESIGN

Vælg det udvendige kabinet

Brownstone_Utopia_cabinet
Sand_Utopia_cabinet
Slate_Utopia_cabinet

Vælg farven på karret

Arctic White_Utopia_shell
White Pearl_Utopia_shell
swatch-shell-desert
MidnightCanyon_lille
Tuscan Sun

Hent den nye AR (Augmented Reality) app, hvor du kan se alle Caldera udendørs spa modeller i egne omgivelser via telefonens kamera. Du kan også frit kombinere de forskelige farver og dreje & skalere spabadet, så du kan få et endeligt billede af hvordan det vil se ud i din have. 

Du kan også kigge forbi vores udendørs spa showroom, for at se de mange udespa og farvekombinationer. Find vej

Caldera-Paradise-Reunion-Overhead

Funktionaliteter

Specifikationer og udstyr

lineal ikon

Tekniske data

Mål: 213 x 213 x 91 cm - Vægt: 425 kg - Volumen: 1.325 liter - EnergyPro® Titanium varmelegeme - EnergyPro® Circulation Pumpe - Anbefalet strøm 3x16A
drop

Massagesystem

2 ReliaFlo® pumper og 38 massagedyser (28 Euro, 6 VersaSsage®, 2 AdaptaSsage®, 1 AdaptaFlo® og 1 Euphoria® dyser)
isolering_varme_ikon

Isolering

Tykt termolåg med låsbare stropper inkluderet. Spabad isoleret med FiberCor®, som er op til fire gange tættere end traditionelle isoleringsmaterialer
ANtal personer

Pladsforhold

Plads til 7 personer. Indretning byder på 7 sæder i social cirkulær indretning. Indbygget trappe som kan bruges til sæde
lys_ikon

Belysning

SpaGlo® 12 Points-of-Interior Lights (multicolor) + Acquarella® Waterfall med LED lys
self-clean ikon

Vandbehandling

Patenteret saltvandssystem FreshWater™ (tilvalg). Blødt og rent vand med mindre vedligeholdelse

FreshWater™ Salt System

Saltvand i dit spabad

Opnå blødt, klart og rent vand i dit udendørs spa med FreshWater™ saltvandssystemet (tilvalg). Det patenterede FreshWater™ saltvandssystem letter vedligeholdelsen og forlænger levetiden på badevandet i dit udendørs spa, som sparer dig for tid og samtidigt er godt for miljøet.

Alle Calderas saltvandsspa er forberedt til FreshWater™ saltvandssystem og udstyret med et EnergyPro® Titanium varmelegeme. 

saltvandsspa

hydroterapi

Kraftfuld massage

Udendørs spabade i Paradise®-serien er udstyret med et high performance massagesystem, som kan justéres i tryk og zoner. Mere end 45 års erfaring og udvikling er sammensat i den korrekte kombination af massagedyser, pumper, rørføring og ergonomisk indrettede sæder.  Resultatet er en helt igennem fantastisk varmtvands-hydromassage, som din krop vil elske dig for.

massage2

EcoTech® kabinet

Et moderne ydre

Det eksklusive EcoTech® kabinet består af et vedligeholdelsesfrit og ekstremt slidstærkt materiale. Designet er minimalistisk og giver dit udendørs spa et moderne og luksuriøst udtryk. Vælg mellem 3 forskellige farvenuancer (grå, sortbrun og sandfarvet). 

Hent den nye AR (Augmented Reality) app, hvor du kan se alle Caldera udendørs spa modeller i egne omgivelser via telefonens kamera. Du kan også frit kombinere de forskelige farver og dreje & skalere spabadet, så du kan få et endeligt billede af hvordan det vil se ud i din have. 

ecotech_kabinet

FAQ

ALT DU SKAL VIDE OM UDENDØRS SPA

Alle
INSTALLATION
LEVERING

Hvilken strøm kræver en udendørs spa?

Et udendørs spa tilsluttes typisk med 400V/3x16 ampére. Du bør altid bruge en autoriseret elektriker til at trække strøm til dit udendørs spabad.

HVILKET UNDERLAG KRÆVER EN UDENDØRS SPA?

Underlaget til en udendørs spa kræver et fast og stabilt underlag, som kan bære vægten af spabadet med vand. Normalt er en almindelig flisebelægning den foretrukne løsning for fritstående udendørs spa. Ønsker du at det udendørs spa skal stå på en træterrasse, så skal du sikre at terrassen er stabiliseret korrekt. 

Husk at underlaget til en udendørs spa skal være 100% i vatter, da der IKKE er ben eller mulighed for justering på spabadet. Et spabad støtter på hele bundens flade og du kan derfor ikke klodse det op eller punktstøtte det.

Kan jeg nedsænke min udendørs spa?

Ja, du kan sagtens nedsænke et udendørs spa i terrassen. Kort fortalt skal du være opmærksom på følgende:

 • Der skal være dræn i hullet, så spabadet ikke oversvømmes af f.eks. regnvand
 • Der skal etableres adgangsforhold for en tekniker, så spabadet kan serviceres. Her anbefaler vi min. 60 cm. på den primære serviceside og 50 cm. på de andre sider. 

Der er mange måder at gøre dette på, så du kan få dit udendørs spa installeret som du ønsker. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os for mere uddybende rådgivning om nedsænkning af udendørs spa. 

Kræver udendørs spa fast vandtilførsel?

Nej, det er ikke nødvendigt med fast vandtilførsel til et udendørs spa. Du fylder dit udendørs spa med en haveslange. 

SKAL DER AFLØB PÅ UDENDØRS SPA?

Ja og nej. Der skal ikke afløb under dit udendørs spa, men derimod blot være adgang til et eventuelt eksisterende afløb eller kloak i nærheden. Hvis spabadet har en drænstuds, kan du tilslutte haveslangen her og tømme med denne. Den mest almindelige metode til tømning af udendørs spa er dog via dykpumpe. Dykpumpen sættes på bunden af karret og en slange tilsluttes og føres fra pumpen til kloak eller afløb. Herefter tændes pumpen og den vil pumpe vandet via slangen til afløb. Dette er hurtigere end normalt dræn via haveslange og derfor også den mest populære metode til tømning.

HVORDAN LEVERES EN UDENDØRS SPA?

Normalt leveres udendørs spabade med kran, som kan række over huset og ind i baghaven. Vi samarbejder med flere firmaer, som råder over forskellige kranvogne med alle slags rækkevidder. Er kranlevering ikke muligt, så kan dette kombineres eller erstattes med mobilkraner eller manuel levering med flyttefirma. Det er selvfølgelig også muligt at afhente selv og spare udgiften til leveringen.

Kontakt os på tlf. 444 111 77 eller på salg@spabad.dk for rådgivning omkring dette. Vi hjælper gerne med opmåling via luftfoto og indhentning af tilbud på leveringer. 

Er levering med i prisen?

Nej, levering af udendørs spa er ikke inkluderet i prisen på dit udendørs spa, fordi leveringsopgaverne kan variere i både geografi og omfang. Og dette spiller en rolle for prisen, som derfor ikke kan udregnes på forhånd. Vi har dog  et godt samarbejde med flere transportselskaber, så vi kan indhente tilbud på leveringen og hjælpe med planlægningen af dette.

Kontakt os gerne på tlf. 444 111 77 eller på salg@spabad.dk for mere information og rådgivning omkring levering af udendørs spa.

Kan en udendørs spa leveres med kran?

Ja, det kan den sagtens. Og det er faktisk den mest almindelige form for levering vi udfører på udendørs spa. Når vi leverer udendørs spa med kran, så kan vi løfte over hæk, garagen og huset uden problemer. Vi kan også levere dit udendørs spa på tagterrasser i etagebyggerier. Det er faktisk sjældent vi ikke kan levere med kran, selvom vore kunder vurderer på forhånd det er umuligt. Så tag endelig fat i os, så vi kan undersøge mulighederne for at levere med kran på din adresse.   

finansiering_drop

RESURS BANK

Finansiering af udendørs spa

Hos Neptun Spa & Pool kan du finansiere dit udendørs spa hurtigt og nemt. Det tager få minutter at blive forhåndsgodkendt ved at ansøge online. Forhåndsgodkendelsen er uforpligtigende og tilbydes af Resurs Bank. Når du er forhåndsgodkendt kan du finansiere dit udendørs spa i butikken.

salgsrådgiver

RÅDGIVNING

LAD OS TALE SAMMEN

Fortæl mig om dine ønsker og forventninger. Jeg står klar til at rådgive dig om udendørs spa fra Caldera Spa

- Mads Paaske Larsen, Salgsrådgiver

profil_mpl (1)

Brug for rådgivning?

LAD OS TALE SAMMEN


  Kontakt os

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


   SERVICEFORMULAR

   For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle informationer:

   Dine kontaktoplysninger:

   Hvilket produkt drejer det sig om?

   Mærke, model eller producent?

   Hvad kan vi hjælpe dig med?

   For at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt, er det vigtigt vi får så mange og beskrivende informationer som muligt.

   Billeder siger mere end 1.000 ord

   Vedhæft gerne billeder, som kan hjælpe vores teknikere med at forstå opgaven bedre.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Tak for din henvendelse!

   Vi bestræber os på at svare dig indenfor 1 – 2 hverdage. Dog kan der i perioder grundet højsæson eller travlhed forekomme længere ventetid.

   Ha’ en dejlig dag!

   16EXMiljo-1920×1200

    FÅ ET TILBUD PÅ DENNE MODEL

    Udfyld formularen og bliv kontaktet af en salgsrådgiver for et tilbud på denne model

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.