MUST-SEE SHOWROOM

Gå på opdagelse

Kig forbi og gå på opdagelse i vores 700 m2 store showroom, hvor vi kan præsentere dig for et af Nordens største udvalg af kvalitetsprodukter i mange former og størrelser.
showroom_cover

Afspil video i fuld skærm

NeptunspaFacasde
text-image-2

BESØG VORES SHOWROOM

SE FØR DU KØBER

Vores dygtige salgskonsulenter står altid klar til at rådgive og præsentere dig for de bedste løsninger, som matcher dine behov og forventninger. I denne verden af wellness,  demonstrerer vi også massagekraften og wellness-magien i de ca. 40 udstillede modeller - hvor mange er tilsluttet og klar med vand for demonstration eller prøvebadning.

Så gå ikke glip af Danmarks største og flotteste showroom af spabade, vildmarksbade og swim spa fra de største og bedste producenter i verden. Det er helt sikkert et besøg værd!

kontakt_sakgsraadgiver_spabad_1800x800

BOOK ET MØDE

Kunne du tænke dig at booke et uforpligtigende møde med en salgsrådgiver? Få en grundig gennemgang i vores showroom eller en virtuel præsentation baseret på dine ønsker til spa, fitness pool eller vildmarksbad. Fortæl mig om dine ønsker og forventninger og jeg står klar til at rådgive og hjælpe dig videre i processen.

- Mads Paaske Larsen, Salgsrådgiver

profil_mpl (1)

Brug for rådgivning?

LAD OS TALE SAMMEN


  Kontakt os


   SERVICEFORMULAR

   For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle informationer:

   Dine kontaktoplysninger:

   Hvilket produkt drejer det sig om?

   Mærke, model eller producent?

   Hvad kan vi hjælpe dig med?

   For at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt, er det vigtigt vi får så mange og beskrivende informationer som muligt.

   Billeder siger mere end 1.000 ord

   Vedhæft gerne billeder, som kan hjælpe vores teknikere med at forstå opgaven bedre.

   Tak for din henvendelse!

   Vi bestræber os på at svare dig indenfor 1 – 2 hverdage. Dog kan der i perioder grundet højsæson eller travlhed forekomme længere ventetid.

   Ha’ en dejlig dag!