SPA & POOLS SIDEN 1974

DANMARKS FLOTTESTE SHOWROOM

swim spa udstilling
Udespa showroom

SPA & POOL SHOWROOM I BRØNDBY

Kom og se de mange udendørs spa, vildmarksbade og swim spa i vores store showroom i Brøndby. Du må ikke gå glip af Danmarks største og flotteste showroom af spabade, vildmarksbade og swim spa fra de største og bedste producenter i verden. Flere af dem er indbygget i terrasser og under overdækninger, så du kan finde inspiration til dit eget projekt. 

Det er helt sikkert et besøg værd! 

Vores showroom ligger på Søndre Ringvej 35 B, 2605 Brøndby.

Rådgiver på vildmarksbade

KOM FORBI FØR DU KØBER

I vores showroom tager vores dygtige salgsrådgivere imod dig og er klar til at præsentere dig for de bedste spabade, pools og vildmarksbade på markedet. Her demonstrerer vi også massagekraften og wellness-magien i de ca. 40 udstillede modeller, hvor flere af dem er tilsluttet og klar med vand for demonstration eller prøvebadning. Vi anbefaler nemlig altid at opleve produkterne i virkeligheden før man køber, så man er sikker på at bestille den rigtige model hos den rigtige forhandler.

jacuzzi udstilling

UDENDØRS SPA UDSTILLING

Kom og se de mange udendørs spa og saltvandsspa i udstillingen i Brøndby. Både vores selvrensende spa fra Hydropool samt de luksuriøse saltvandsspa fra Caldera er udstillet så du kan prøve at sidde i modellerne og fornemme kvaliteten. Vi har mange modeller udstillet - også i flere farvekombinationer. Nogle er fritstående og andre er indbygget i terrasser for at skabe den bedste oplevelse for dig. Er der en bestemt model du er på udkig efter, kan du altid kontakte os før dit besøg. Vi udskifter nemlig løbende modellerne for at holde vores showroom opdateret med det nyeste nye.

Vildmarksbad udstilling i Brøndby

VILDMARKSBAD UDSTILLING

I vores showroom i Brøndby finder du også de populære vildmarksbade fra finske Kirami. Vi har det største udvalg af vildmarksbade i flere størrelser og designs - både udført med indvendigt kar eller i massivt træ. Kom og oplev de brændefyrede vildmarksbade og koldtvandskar i markedets bedste kvalitet fra verdens største producent i Finland - Kirami. Uanset om du ønsker et vildmarksbad med eller uden massagedyser og elvarmer, så har vi helt sikkert en model der passer til dig. Er der en bestemt model du er på udkig efter, kan du altid kontakte os før dit besøg. 

vandpleje til spa og pools

VANDPLEJE & TILBEHØR

Vi har et stort udvalg af vandpleje-produkter til udendørs spa, indespa, swim spa og vildmarksbade, som du kan købes i butikken og webshoppen. Har du allerede kemien, så har vi også brudsikre glas, flydebarer, aromakrystaller og en masse andet tilbehør, som med garanti vil gøre oplevelsen i spabadet endnu sjovere. Står du og mangler praktisk tilbehør som f.eks. en trappe eller coverlift til termolåg, så kan vi også være behjælpelige med dette. 

Vi hjælper også gerne med tips & tricks til vandkemien, hvis du har brug for hjælp eller der er noget der driller. 

 

sauna udstilling

SAUNA UDSTILLING

Du kan også se de nye moderne udendørs saunaer i vores showroom i Brøndby. Vores finske luksus saunaer til udendørs brug er noget af de mest hotte i øjeblikket. Og kvaliteten er helt igennem imponerende. Så er du på udkig efter en udendørs sauna, så kom forbi vores showroom og mærk kvaliteten og duften af trækabinen. Du bliver ikke skuffet!

salgsrådgiver hos Neptun Spa & pool

GRATIS RÅDGIVNING

Kunne du tænke dig at booke et uforpligtigende møde med en salgsrådgiver? Få en grundig gennemgang i vores showroom eller en virtuel præsentation baseret på dine ønsker til spa, fitness pool eller vildmarksbad. Fortæl mig om dine ønsker og forventninger og jeg står klar til at rådgive og hjælpe dig videre i processen.

profil_mpl (1)

Brug for rådgivning?

LAD OS TALE SAMMEN

  BLIV KONTAKTET

  Denne kontaktformular bruger cookies iht. vores almindelige cookiepolitik.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   SERVICEFORMULAR

   For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle informationer:

   Dine kontaktoplysninger:

   Hvilket produkt drejer det sig om?

   Mærke, model eller producent?

   Hvad kan vi hjælpe dig med?

   For at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt, er det vigtigt vi får så mange og beskrivende informationer som muligt.

   Billeder siger mere end 1.000 ord

   Vedhæft gerne billeder, som kan hjælpe vores teknikere med at forstå opgaven bedre.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Tak for din henvendelse!

   Vi bestræber os på at svare dig indenfor 1 – 2 hverdage. Dog kan der i perioder grundet højsæson eller travlhed forekomme længere ventetid.

   Ha’ en dejlig dag!

   16EXMiljo-1920×1200

    FÅ ET TILBUD PÅ DENNE MODEL

    Udfyld formularen og bliv kontaktet af en salgsrådgiver for et tilbud på denne model

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.