Finance

Rentefri finansiering

Finansiér drømmen

Hos Neptun Spa & Pool kan du finansiere dit spabad, badekar eller andre varer med op til kr. 75.000 rentefrit i op til 5 år. Det tager få minutter at blive forhåndsgodkendt ved at ansøge online.

Forhåndsgodkendelsen er uforpligtigende og tilbydes via Resurs Bank.

Bliv forhåndsgodkendt i dag

SÅDAN FUNGERER DET

Først bliver du forhåndsgodkendt til finansiering ved at udfylde en kreditansøgning online. Du vælger selv et beløb du vil godkendes til, som fungerer som et kreditloft ved køb i butikken. Det betyder, at har du ansøgt og blevet godkendt til 75.000,- kan du på købstidspunktet vælge at finansiere for op til 75.000,- eller et mindre beløb.

Forhåndsgodkendelsen er derfor uforpligtende, men nødvendig hvis du på et tidspunkt ønsker at gøre brug af finansiering. Først ved køb, vælger du det endelige finansieringsbeløb, som vi indtaster i systemet og som du skal godkende via NemID.

profil_mpl (1)

Brug for rådgivning?

LAD OS TALE SAMMEN


  Kontakt os


   SERVICEFORMULAR

   For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle informationer:

   Dine kontaktoplysninger:

   Hvilket produkt drejer det sig om?

   Mærke, model eller producent?

   Hvad kan vi hjælpe dig med?

   For at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt, er det vigtigt vi får så mange og beskrivende informationer som muligt.

   Billeder siger mere end 1.000 ord

   Vedhæft gerne billeder, som kan hjælpe vores teknikere med at forstå opgaven bedre.

   Tak for din henvendelse!

   Vi bestræber os på at svare dig indenfor 1 – 2 hverdage. Dog kan der i perioder grundet højsæson eller travlhed forekomme længere ventetid.

   Ha’ en dejlig dag!