Reviews

Hvad andre siger om os

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 5 af 5 stjerner
Jeg har aldrig i mit liv oplevet kundeservice på det niveau. Lige fra første opkald til løbende opringning, hvor jeg som kunde ringer for at spørge om alt muligt. Jeg er altid blevet behandlet med respekt og alt bestræbes på, at gøre mig glad og tilfreds, samt en forståelse af systemet. Ligemeget hvem man møder så er de alle sammen super flinke, hjælpsom og samarbejdsvillige. Aldrig oplevet det før. Det siger jeg som en sælger igennem 25 år. Ville ønske jeg kunne give jer 10 stjerner. P.s. Tak til webshoppen i dag, for igen at vise, hvor langt i går for jeres kunder. Respekt og 1000 tak.

Sorusch Molhemi

Ejer af Caldera saltvandsspa, April, 2021

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 5 af 5 stjerner
Vi har nu, for 3 gang købt spa hos Neptun SPA, og det kan kun anbefales på det varmeste. Hvorfor! Der er altid den bedste service i butikken eller når man ringer, Tak til Mads Larsen og Co. De Spa, Vi har ALDRIG i de 10 år vi har haft spa haft problemer, med vores spa, som i slet ikke.✨✨✨ Så vi kan kun anbefale at købe jeres spa hos Neptun Spa. Snyd ikke jer selv for et ude SPA, det er og bliver, det bedste samtale køkken, og gør bare livet lidt bedre

Anja Petersen

Ejer af Hydropool 770, April, 2021

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 5 af 5 stjerner
Super veloplagt og god vejledning! Min hydropool runder 3 år, (den står som ny), og har netop haft servicebesøg. Kan kun anbefale Neptun Spa, de er 100% hjælpsomme også i årene efter køb!

Christine

Hydropool-ejer - April 2021

profil_mpl (1)

Brug for rådgivning?

LAD OS TALE SAMMEN


  Kontakt os


   SERVICEFORMULAR

   For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle informationer:

   Dine kontaktoplysninger:

   Hvilket produkt drejer det sig om?

   Mærke, model eller producent?

   Hvad kan vi hjælpe dig med?

   For at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt, er det vigtigt vi får så mange og beskrivende informationer som muligt.

   Billeder siger mere end 1.000 ord

   Vedhæft gerne billeder, som kan hjælpe vores teknikere med at forstå opgaven bedre.

   Tak for din henvendelse!

   Vi bestræber os på at svare dig indenfor 1 – 2 hverdage. Dog kan der i perioder grundet højsæson eller travlhed forekomme længere ventetid.

   Ha’ en dejlig dag!