Caldera Spa

Cantabria® saltvandspa

Cantabria® er kongespaen i både størrelse og performance for de eksklusive saltvandsspabade fra Caldera. Her har du plads nok til, at invitere hele familien eller alle vennerne med i varmt saltvand og luksuriøse omgivelser, kombineret med suveræne pladsforhold og masser af massagedyser.
Caldera saltvandsspa

VÆLG DIT EGET DESIGN

UDENDØRS SPA DESIGN

Vælg det udvendige kabinet

Brownstone_Utopia_cabinet
Sand_Utopia_cabinet
Slate_Utopia_cabinet

Vælg farven på karret

Arctic White_Utopia_shell
White Pearl_Utopia_shell
Platinum_Utopia_shell
MidnightCanyon_lille
Tuscan Sun

Hent den nye AR (Augmented Reality) app, hvor du kan se alle Caldera udendørs spa modeller i egne omgivelser via telefonens kamera. Du kan også frit kombinere de forskelige farver og dreje & skalere spabadet, så du kan få et endeligt billede af hvordan det vil se ud i din have. 

Du kan også kigge forbi vores udendørs spa showroom, for at se de mange udespa og farvekombinationer. Find vej

Caldera Cantabria saltvandsspa

DATA PÅ UDENDØRS SPA

Specifikationer og udstyr

lineal ikon

Tekniske data

Mål: 274 x 231 x 97 cm - Vægt: 595 kg - Volumen: 2.325 liter - EnergyPro® Titanium Heater - EnergyPro®Circulation Pump - Anbefalet strøm 3x16A
self-clean ikon

FreshWater™ Salt System

Opnå blødt, klart og rent vand uden dagligt at skulle måle og justere vandet med det patenterede FreshWater™ saltvandssystem.
drop

Massagesystem

74 jets & 3 stk. ReliaFlo® 5.2 BHP pumper. Inkluderer 1 Atlas® Neck Massage, 56 Euro jets, 7 VersaSage® jets, 4 AdaptaSsage® jets, 4 Euro-Pulse® jets, 2 OrbiSsage® jets and 1 Euphoria® jet
recycle_ikon

Isolering

Isoleret med FiberCor® skum, som er op til fire gange tættere end traditionelt isoleringsskum.
ANtal personer

Pladsforhold

Plads til 8 personer. Indretning byder på UltraMassage® Lounge og 7 siddepladser
lys_ikon

Belysning

SpaGlo® Multi-Zone LED Lighting kan zonestyres, lysdæmpes og indstilles i flere farver. Skaber en magisk stemning om aftenen indvendigt og udvendigt.

VIRTUEL PRÆSENTATION

CANTABRIA

Afspil video i fuld skærm

video-banner
Skrivtilos_750x600

DET SYNES VI

EKSPERTVURDERING

"Waaauw! Det er hvad de fleste siger, når de ser Cantabria spabadet i virkeligheden. Du er garanteret misundelige blikke fra venner og kollegaer - men også fantastiske stunder under åben himmel. Her er  en udendørs spa med plads til alle. Og de mange massagesæder i spabadet sikrer den ultimative terapioplevelse for din krop og sind. Det her er ALL-IN løsningen på udendørs spa...  /Kim Uhrskov, Salgschef

FreshWater™ saltvand

FiberCor® isolering

Suveræn massage

Topkvalitet

Støjsvag cirkulation

Pladskrævende

Højt prisniveau

FreshWater™ Salt System

Saltvand i dit spabad

Opnå blødt, klart og rent vand i dit udendørs spa med FreshWater™ saltvandssystemet (tilvalg). Det patenterede FreshWater™ saltvandssystem letter vedligeholdelsen og forlænger levetiden på badevandet i dit udendørs spa, som sparer dig for tid og samtidigt er godt for miljøet.

Alle Calderas saltvandsspa er forberedt til FreshWater™ saltvandssystem og udstyret med et EnergyPro® Titanium varmelegeme. 

saltvandsspa

UltraMassage® Lounge

LUKSUS LOUNGESÆDE

I spabadets store UltraMassage® loungesæde kan du læne dig tilbage i vægtlæs tilstand i det varme vand, mens strategisk placerede massagedyser forkæler hele kroppen fra nakke til fødder med en dybdegående massage. 

UltraMasseuse® systemet loungesædet kan indstilles i seks forskellige massagesekvenser og tre forskellige hastigheder.

Eksklusivt for Cantabria modellen.

Loungeseat

Atlas® Massage

ULTIMATIV RYG- & NAKKEMASSAGE

Med det patenterede Atlas® massagesæde, kan du nyde en kraftfuld og vitaliserende massage på skuldre og hele vejen ned langs rygsøjlen. Skjult bag nakkepuden findes også specialdesignede nedadrettede massagedyser, som trykker vandstrålerne ned på skuldrene og løsner op for spændinger. 

Atlas® Massage fås på Utopia® modeller (Cantabria, Geneva og Niagara)

 

massagedyser i udendørs spa

EcoTech® kabinet

Et moderne ydre

Det eksklusive EcoTech® kabinet består af et vedligeholdelsesfrit og ekstremt slidstærkt materiale. Designet er minimalistisk og giver dit udendørs spa et moderne og luksuriøst udtryk. Vælg mellem 3 forskellige farvenuancer (grå, sortbrun og sandfarvet). 

Hent den nye AR (Augmented Reality) app, hvor du kan se alle Caldera udendørs spa modeller i egne omgivelser via telefonens kamera. Du kan også frit kombinere de forskelige farver og dreje & skalere spabadet, så du kan få et endeligt billede af hvordan det vil se ud i din have. 

Kabinet på Caldera udendørs spa

FAQ

ALT DU SKAL VIDE OM UDENDØRS SPA

Alle
INSTALLATION
LEVERING

Hvilken strøm kræver en udendørs spa?

Et udendørs spa tilsluttes typisk med 400V/3x16 ampére. Du bør altid bruge en autoriseret elektriker til at trække strøm til dit udendørs spabad.

HVILKET UNDERLAG KRÆVER EN UDENDØRS SPA?

Underlaget til en udendørs spa kræver et fast og stabilt underlag, som kan bære vægten af spabadet med vand. Normalt er en almindelig flisebelægning den foretrukne løsning for fritstående udendørs spa. Ønsker du at det udendørs spa skal stå på en træterrasse, så skal du sikre at terrassen er stabiliseret korrekt. 

Husk at underlaget til en udendørs spa skal være 100% i vatter, da der IKKE er ben eller mulighed for justering på spabadet. Et spabad støtter på hele bundens flade og du kan derfor ikke klodse det op eller punktstøtte det.

Kan jeg nedsænke min udendørs spa?

Ja, du kan sagtens nedsænke et udendørs spa i terrassen. Kort fortalt skal du være opmærksom på følgende:

 • Der skal være dræn i hullet, så spabadet ikke oversvømmes af f.eks. regnvand
 • Der skal etableres adgangsforhold for en tekniker, så spabadet kan serviceres. Her anbefaler vi min. 60 cm. på den primære serviceside og 50 cm. på de andre sider. 

Der er mange måder at gøre dette på, så du kan få dit udendørs spa installeret som du ønsker. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os for mere uddybende rådgivning om nedsænkning af udendørs spa. 

Kræver udendørs spa fast vandtilførsel?

Nej, det er ikke nødvendigt med fast vandtilførsel til et udendørs spa. Du fylder dit udendørs spa med en haveslange. 

SKAL DER AFLØB PÅ UDENDØRS SPA?

Ja og nej. Der skal ikke afløb under dit udendørs spa, men derimod blot være adgang til et eventuelt eksisterende afløb eller kloak i nærheden. Hvis spabadet har en drænstuds, kan du tilslutte haveslangen her og tømme med denne. Den mest almindelige metode til tømning af udendørs spa er dog via dykpumpe. Dykpumpen sættes på bunden af karret og en slange tilsluttes og føres fra pumpen til kloak eller afløb. Herefter tændes pumpen og den vil pumpe vandet via slangen til afløb. Dette er hurtigere end normalt dræn via haveslange og derfor også den mest populære metode til tømning.

HVORDAN LEVERES EN UDENDØRS SPA?

Normalt leveres udendørs spabade med kran, som kan række over huset og ind i baghaven. Vi samarbejder med flere firmaer, som råder over forskellige kranvogne med alle slags rækkevidder. Er kranlevering ikke muligt, så kan dette kombineres eller erstattes med mobilkraner eller manuel levering med flyttefirma. Det er selvfølgelig også muligt at afhente selv og spare udgiften til leveringen.

Kontakt os på tlf. 444 111 77 eller på salg@spabad.dk for rådgivning omkring dette. Vi hjælper gerne med opmåling via luftfoto og indhentning af tilbud på leveringer. 

Er levering med i prisen?

Nej, levering af udendørs spa er ikke inkluderet i prisen på dit udendørs spa, fordi leveringsopgaverne kan variere i både geografi og omfang. Og dette spiller en rolle for prisen, som derfor ikke kan udregnes på forhånd. Vi har dog  et godt samarbejde med flere transportselskaber, så vi kan indhente tilbud på leveringen og hjælpe med planlægningen af dette.

Kontakt os gerne på tlf. 444 111 77 eller på salg@spabad.dk for mere information og rådgivning omkring levering af udendørs spa.

Kan en udendørs spa leveres med kran?

Ja, det kan den sagtens. Og det er faktisk den mest almindelige form for levering vi udfører på udendørs spa. Når vi leverer udendørs spa med kran, så kan vi løfte over hæk, garagen og huset uden problemer. Vi kan også levere dit udendørs spa på tagterrasser i etagebyggerier. Det er faktisk sjældent vi ikke kan levere med kran, selvom vore kunder vurderer på forhånd det er umuligt. Så tag endelig fat i os, så vi kan undersøge mulighederne for at levere med kran på din adresse.   

finansiering_drop

RESURS BANK

Finansiering af udendørs spa

Hos Neptun Spa & Pool kan du finansiere dit udendørs spa hurtigt og nemt. Det tager få minutter at blive forhåndsgodkendt ved at ansøge online. Forhåndsgodkendelsen er uforpligtigende og tilbydes af Resurs Bank. Når du er forhåndsgodkendt kan du finansiere dit udendørs spa i butikken.

Måske kan du også lide

Lignende udendørs spa

Hydropool 790 - Udendørs spa
eye icon

Hydropool 790

PRIS FRA KR. 147.000

ANtal personer
7 PERS
Lineal ikon
239 x 239 cm
self-clean ikon
SELVRENSENDE BUND
selvrensende
SELF-CLEAN TECHNOLOGY™
energivenlig
LAVT ENERGIFORBRUG
Hydropool 970 - Udendørs spa
eye icon

Hydropool 970

PRIS FRA KR. 176.300

ANtal personer
8 - 10 PERS
Lineal ikon
279 x 239 cm
self-clean ikon
SELVRENSENDE BUND
selvrensende
SELF-CLEAN TECHNOLOGY™
energivenlig
LAVT ENERGIFORBRUG
Udendørs spa
eye icon

Geneva®

PRIS FRA KR. 150.080

ANtal personer
6 PERS
lineal ikon
226 x 226 cm
lys_ikon
55 JETS
Udendørs spa
eye icon

Niagara®

PRIS FRA KR. 150.080

ANtal personer
6 PERS
lineal ikon
226 x 226 cm
lys_ikon
52 JETS
salgsrådgiver

kontaktformular

RÅDGIVNING PÅ SALTVANDSSPA

Har du spørgsmål til udendørs spa eller mangler rådgivning til samme?
Så ring til os på tlf. 44411177 eller udfyld denne kontaktformular. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig videre i processen.

- Mads Paaske Larsen, Salgsrådgiver

Skrivtilos_750x600

DET SYNES VI

EKSPERTVURDERING

"Waaauw! Det er hvad de fleste siger, når de ser Cantabria spabadet i virkeligheden. Du er garanteret misundelige blikke fra venner og kollegaer - men også fantastiske stunder under åben himmel. Her er  en udendørs spa med plads til alle. Og de mange massagesæder i spabadet sikrer den ultimative terapioplevelse for din krop og sind. Det her er ALL-IN løsningen på udendørs spa...  /Kim Uhrskov, Salgschef

Fordele

FreshWater™ saltvand

Kraftig isolering

Suveræn massage

Støjsvag cirkulation

Topkvalitet

Begrænsninger

Pladskrævende

Højt prisniveau

profil_mpl (1)

Brug for rådgivning?

LAD OS TALE SAMMEN


  Kontakt os

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


   SERVICEFORMULAR

   For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle informationer:

   Dine kontaktoplysninger:

   Hvilket produkt drejer det sig om?

   Mærke, model eller producent?

   Hvad kan vi hjælpe dig med?

   For at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt, er det vigtigt vi får så mange og beskrivende informationer som muligt.

   Billeder siger mere end 1.000 ord

   Vedhæft gerne billeder, som kan hjælpe vores teknikere med at forstå opgaven bedre.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Tak for din henvendelse!

   Vi bestræber os på at svare dig indenfor 1 – 2 hverdage. Dog kan der i perioder grundet højsæson eller travlhed forekomme længere ventetid.

   Ha’ en dejlig dag!

   16EXMiljo-1920×1200

    FÅ ET TILBUD PÅ DENNE MODEL

    Udfyld formularen og bliv kontaktet af en salgsrådgiver for et tilbud på denne model

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.